Vi vil helst have det så billigt som muligt og der er også ofte penge at spare på dit mobilabonnement. Især hvis du er studerende og på SU, hvor du i forvejen ikke har mange penge til rådighed om måneden, kan simple 100 eller 200 kroner om måneden sparer dig for rigtig meget på et helt år.

Du ved måske ikke hvad du skal gøre for at spare penge på dit mobilabonnement, men der findes nogle forskellige sider og andre værktøjer, som kan hjælpe dig rigtig godt på vej og give dig et godt overblik.

Hvilke behov har du?

Ligesom vi alle er forskellige fra individ til individ, har vi også forskellige behov, når det gælder vores mobilabonnement og hvor meget vi i virkeligheden bruger vores telefon.

Det er nok i virkeligheden svært, at komme med et gyldigt svar på helt specifik, hvad det billigste mobilabonnement er, da der er flere forskellige faktorer, som spiller ind her. Sender du måske aldrig SMS’er, men bruger i stedet rigtig meget din telefon til at gå på internettet med? Så er det ikke et mobilabonnement, hvor fri SMS er med i du skal have, men derimod et abonnement, hvor du har flere GB data tilgængelig hver måned. Derfor skal du finde det billigste abonnement til netop DIG og til dine behov.

Start med at kigge på hvad du har af forbrug på dit nuværende abonnement og se ligeledes på, hvad du ikke benytter dig af. Så kan du ligesom skære det fra, når du skal kigge efter, hvilke udbydere, der kan dække dine behov.

Til at finde frem til de forskellige udbydere, anbefaler jeg dig, at lave en simpel søgning på Google eller en anden søgemaskine og tag et kig på en af de mange sammenligningssider af mobilabonnementer. De har ofte nogle smart værktøjer, hvor du kan vælge kriterier efter dine behov, såsom antal GB data om måneden, tale tid, fri SMS osv. og finde den billigste udbyder derefter specifikt efter de kriterier, som du nøje har udvalgt.

Det er en rigtig god måde, at finde frem til den billigste udbyder, da den giver et samlet overblik over det de tilbyder hver i sær og er dermed en nem måde for dig at spare penge på dit mobilabonnement ikke kun i dag, men også fremadrettet.

Skriv et svar

*
*

Required fields are marked *