Sponsoreret indhold

Står du og mangler op til 6.000 kr.? Og synes du ligeledes, at det er for besværligt at skulle kontakte banken for et lån af denne størrelse? Det helt nye spiller på lånemarkedet er SMS lån, som er en højteknologisk låneform, der gør det nemmere og hurtigere for dig at låne en mindre sum penge. I denne artikel kan du læse mere om SMS lån, samt hvordan du ansøger om et SMS lån.

SMS lånet er et kviklån

Du kender måske i forvejen kviklån, som er en hurtig og nem låneform, hvor lånet typisk har en kort lånetid på blot et par måneder. Et SMS lån er netop et kviklån, hvilket betyder, at man typisk skal betale lånebeløbet tilbage indenfor 30 dage, efter man har optaget lånet. Dette er en aldeles kort løbetid, men den korte løbetid betyder ligeledes, at det mindre lånebeløb ikke vokser sig stort af renter og gebyrer over mange måneder. Det, som adskiller SMS lån fra andre låneformer, er, at lånesummen ikke er særlig stor, men blot et mindre beløb. Typisk kan du igennem SMS lån låne fra 500-6.000 kr. Et helt ideelt beløb hvis du blot skal forudbetale sommerferien eller mangler det sidste til indskuddet til din nye lejlighed. Du skal dog altid være opmærksom på, at du ved et SMS lån skal betale pengene tilbage indenfor en kort periode.

Hvordan fungerer et SMS lån?

De fleste online låneudbydere tilbyder SMS lån. Dette betyder, at store lånevirksomheder såsom Bank Norwegian, Go Kredit og mange andre udbydere har etableret sig på markedet for SMS lån. Vil du optage et SMS lån her og nu, og har du allerede en foretrukken lånevirksomhed, kan du derfor starte med tjekke deres udbud. Hvis de tilbyder SMS lån, kan du via deres hjemmeside følge instrukserne for SMS lån. Typisk skal du sende en SMS med nogle oplysninger til et nummer, hvorefter virksomheden hurtigt vil svare dig på, hvorvidt de accepterer din ansøgning eller ej. Herefter får du beløbet sat ind på din konto, hvorefter du kan bruge pengene med det samme. Hvis du ikke kender en lånevirksomhed, som tilbyder SMS lån, kan du lave en Google-søgning, hvor søgeordet ”SMS lån” vil være en god mulighed. Herigennem vil du få mange hits, hvorefter du selv skal vurdere, hvilket lån der er billigst. Husk at se på oprettelsesgebyrer samt renter, da disse varierer fra firma til firma.

Læs mere om andre typer lån på https://koldekontanter.dk/

Skriv et svar

*
*

Required fields are marked *