Har du været på ferie og oplevet, at en flyforsinkelse har voldt store problemer for resten af ferien? Selvom du i mange tilfælde har krav på erstatning ved flyforsinkelse, kan det være svært at søge erstatningen uden hjælp fra professionelle. Der er nemlig mange forbehold, og de fleste flyselskaber er ikke meget for at erstatte forsinkelserne. Dette problem kan dog løses nu – for nu er der netop blevet etableret to selskaber, som har gjort en forretning ud af at hjælpe danske rejsende med at få den kompensation, de er berettiget til. I denne artikel kan du læse mere om de to virksomheder samt dine muligheder for hjælp fra virksomhederne.

Flyforsinkelse.dk

Flyforsinkelse.dk er en forholdsvis nystartet virksomhed, som på under et år modtog hele 5.500 henvendelser. Dette værner om et stort problem hos de mange flyselskaber, som danskerne bruger hvert eneste år – nemlig at flyene er forsinkede, og at det er svært for danskerne at søge erstatning. På flyforsinkelse.dk kan du hurtigt få løst problemet ved brug af deres nemme ansøgningsformular. Her skal du først indtaste dine flyoplysninger, hvorefter en maskine beregner, om du har ret til kompensation for forsinkelsen. Herefter skal du indsende anmeldelsen til flyforsinkelse.dk – så klarer de korrespondancen med flyselskabet samt det juridiske arbejde med Trafikstyrelsen. Til sidst vil du modtage kompensation, som alt efter omfanget kan være helt op til 4.500 kr. Per person. En super god løsning, hvorved du slipper for det avancerede arbejde.

Airhelp.dk

Hos airhelp.dk kan de ligeledes hjælpe dig med at få en kompensation ved flyforsinkelser. Her skal det bemærkes, at de kan hjælpe dig med kompensation indenfor hele tre år efter rejsens afvikling. Fremgangsmåden er ligeledes let med kun tre punkter på dagsordenen. Først skal du indtaste informationerne omkring flyrejsen, herefter skal du læne dig tilbage og slappe af, og til sidst vil du få tilsendt resultatet. Hvis du ikke får kompensation af flyselskabet, vil hele processen være gratis. Men hvis du derimod får kompensation, vil Airhelp.dk opkræve et beskedent gebyr for udførelsen af arbejdet. Hvis du mangler yderligere telefonisk rådgivning, kan du helt gratis ringe til kundeservice og blive klogere på de mange rettigheder indenfor området.

Begge virksomheder er utrolig nyttige, når det gælder hjælp til kompensation. Desuden har begge virksomheder fået gode og tilfredsstillende anmeldelser på trustpilot, hvor mange kunder sætter stor pris på deres indsats.

One Comment

    Mads Larsen

    Det er sku da smart. Det vidste jeg faktisk ikke at der var regler for.

Skriv et svar

*
*

Required fields are marked *